DOLAR 32,3468 -0.04%
EURO 34,9411 0.42%
ALTIN 2.397,430,04
BITCOIN 19596192,95%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Biz İBB’de Çalışan 82 Bin İnsanımıza İş Garantisi Veriyoruz

Biz İBB’de Çalışan 82 Bin İnsanımıza İş Garantisi Veriyoruz

Millet İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, TRT Haber'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu İBB'de çalışanlara yönelik olarak; "Biz İBB'de çalışan 82 bin insanımıza iş garantisi veriyoruz" dedi. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:23
Biz İBB’de Çalışan 82 Bin İnsanımıza İş Garantisi Veriyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı’nın İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, TRT Haber’de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, “Bugün lojistik konusunda en uzmanların görüşlerine başvurulmuyor. Belediyecilik katılımcılıkla kolaylaştırılacak bir alan. Önceliğimiz metroya öncelik vermek, yayayı, bisikleti ve yapacağımız yeşil vadilerle tümüyle entegre bir sistemle İstanbul’u çağdaş bir ulaşım ağına kavuşturmaktır” dedi.

İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Kim ideolojik bir işten çıkarma yaparsa büyük bir hatadır. Ben AKP’li belediyeden Beylikdüzü’nde belediye devraldım ve yapmadım. İdeolojik kavramlarla hiç kimse, hiçbir belediye başkanı çıkartmamalı, yanlıştır” ifadelerini kullandı

Bazı işçileri çıkartılması ile ilgili soruya da, “Maaş alıp çalışmayanlar var, il gençlik kollarında olup çalışmadan maaş alıyor, Beylikdüzü’nde oturmuyor bile. Oradaki müdürler AKP döneminden beri orada görev yapıyorlar” diyen Ekrem İmamoğlu, Biz İBB’de çalışan 82 bin insanımıza iş garantisi veriyoruz. Biz şunu da vaadediyoruz, belediyenin önünde birilerinin aleyhine miting de yaptırmayacağız. 82 bin işçime, çalışanıma söylüyorum. Hiçbir çalışanımızı zorla mitinge de götürmeyeceğim” dedi.

Kamu Personeli

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.