DOLAR 32,2548 0.03%
EURO 34,7975 -0.1%
ALTIN 2.413,790,20
BITCOIN 2049116-0,72%
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Trabzon’da HES Borusu Patladı!

Trabzon’da HES Borusu Patladı!

Son dakika haberi... Trabzon’un Araklı ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle hidroelektrik santralinin (HES) borusu patladı. Yaşanan patlama nedeniyle sel taşkını meydana geldi ve ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı ve kayıp kişilerin olduğu ifade ediliyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:23
Trabzon’da HES Borusu Patladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Araklı'da mahsur kalan vatandaşlar için arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yaşan olay saat 14:00 sularında Araklı ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. 

Olay yerinden ilk alınan bilgilere göre 2 kişi sele kapıldı ve kayboldu 1 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı ve sele kapılan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı.

Trabzon Valiliği yaptığı açıklamada ise;

“Araklı'daki selde bir vatandaşımızın cesedini ulaşılmıştır. Haber alınamayan vatandaşlarımıza ulaşma çalışmaları devam etmektedir” dedi.

Trabzon'un Araklı ilçesinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bir hidroelektrik santralinin (HES) borusu patladı.

Pek çok araç ve iş makineleri suya kapıldı ve sürüklendi. Araklı ilçesimnde okul ve iş yerleri ile evler sular altında kalırken 4 ev ise yıkıldı.

Yıkılan evlerin enkazında kalanlar olabileceği belirtiliyor. Bölgeye askeri helikopterler talep edildi ve Trabzon Valiliği tarafından kriz merkezi oluşturuldu takviyeler talep edildi.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.