DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20699821,19%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Birinci olan öğrenciler ödüllerini aldı

Birinci olan öğrenciler ödüllerini aldı

ABONE OL
Haziran 12, 2023 09:27
Birinci olan öğrenciler ödüllerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de gerçekleştirilen 5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda Türkiye genelinde birçok öğrencinin katıldığı yarışmada birinci olan öğrenciler ödüllerini aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) organizesiyle 5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası ödül töreni bugün Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. 74 ilde birinci olan öğrenciler turnuvada yarıştı. İlkokul kategorisinde öğrenciler Eqilibrio, Q-bitz, Mangala, Pentago ve Küre kategorilerinde ödül alırken; ortaokul öğrencileri Kulami, Reversi, Mangala, Pentago ve Küre kategorilerinde ödüllerini aldı. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Başkanı Şaban Kurt ve TAZOF yönetim üyeleri takdim etti. Ödül töreninde konuşan TAZOF Başkanı Kurt, “Hocalarımıza teşekkür ediyorum. Federasyonumuzun ulusal eğitmenlerine çok teşekkür ediyorum öğrencilerine destek oldular” ifadelerini kullandı.
Öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.