DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1963529-3,22%
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Berberler ve Kuaförler Odası Buluşması

Berberler ve Kuaförler Odası Buluşması

ABONE OL
Mart 4, 2024 14:28
Berberler ve Kuaförler Odası Buluşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Berberler ve Kuaförler Odası Buluşması’na katılarak, berber esnafı ile bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, “Biz biriz, beraberiz. Gece, gündüz demedik, sizler için koşturduk, koşturuyoruz” dedi.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları (STK), odalar, dernekler ile birlikte, ortak aklı ön planda tutarak hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, büyük bir aile anlayışı ile buluşmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan ile esnaflar ve aileleri yer aldı.

Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, “Biz sizler için varız, üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışırız. Sizlerin hizmetkârıyız, sizleri seviyoruz. Biz biriz, beraberiz. Gece, gündüz demedik, sizler için koşturduk, koşturuyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.