DOLAR 32,3908 -0.15%
EURO 34,7843 0.1%
ALTIN 2.437,66-0,03
BITCOIN 2021250-2,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BELEDİYELERİMİZLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMAYA CEVABIMIZDIR

BELEDİYELERİMİZLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMAYA CEVABIMIZDIR

Açıklamayı okuduğumuzda bir an için CHP Kayseri il Başkanının Adana il Başkanı olduğunu sonrasında Antalya il Başkanı olduğunu hatta CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu zannettik. Ülke genelini ilgilendiren konularda açıklama yapmak ihtiyacı duyması ve Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhaseki’ye konuyu getirmesi çok manidardır. Sayın Mehmet ÖZHASEKİ Bakanımızın Kayseri’ye kazandırdığı marka değerini eleştirerek prim yapmaya çalışmak kayseri ile ilgili yapılan işleri görmezden gelmektir.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:34
BELEDİYELERİMİZLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMAYA CEVABIMIZDIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri'de elektrik şirketinin %51'i Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin. Bu bile yüzlerce milyon dolar. O nedenle mali yönü en iyi büyükşehir belediyesi; Kayseri Büyükşehir Belediyesi.

Kayseri tarihinin en önemli ve en büyük projeleri olan Erciyes kayak merkezi, yamula barajı, raylı sistem, stadyum ve kongre merkezi, harikalar diyarı, serbest bölgenin kurulması, Eskişehir GÖB, 1000'den fazla park yapılması gibi sayısız önemli projeye imza atan bir duayen belediye başkanına söz söylemek; senin gibi Kayseri'de hiçbir emeği olmayan bir muhteris başkana düşmezdi.

İl Başkanı bir takım sorular soruyor. Bizim de kendisine birkaç sorumuz olacak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.