DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BBP’li Çevrim’den Ekonomik Fedakârlık Çağrısı

KAYSERİ,(BGC-ÖZEL HABER) - Alperen Ocakları İl Sekreteri ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, ekonomik sıkıntılar dolayısıyla siyasilerden fedakârlık beklediğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alperen Ocakları İl Sekreteri ve BBP Hacılar ilçe teşkilatı olarak sahada vatandaşı yanında olduklarını belirten Musa Çevrim, ekonomik olarak vatandaşın zor bir süreç yaşadığını söyledi. Bu dönemde öncelikle siyasilerin fedakârlık yapması gerektiğini vurgulayan Çevrim, “İçerisinde bulunduğumuz bu günler için tabi Kara gün kararıp kalacak değildir. Ancak bu günlerde herkesin fedakârlık yapması gerekiyor. Bu sözü çok duyuyoruz. Ben bunu her zaman söylüyorum fedakârlık milletten değil, siyasilerden beklenmeli. Dün genel başkanımız açıkladı barajı geçen siyasi partilerin devletten 624 milyon lira alacağı var. Bunun yanı sıra milletvekillerimizde maaşlarını bağışlamaya davet etti. Burada bir fedakârlık bekleniyorsa, önce siyasi ve devlet kademesindeki büyüklerimizden beklenmeli. İlk fedakârlığı onlar yapmalı. Çünkü vatandaşımız şu anda zor günler geçiriyor” şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE’Yİ NASIL İLERİYE GÖTÜRÜRÜZ BUNU DÜŞÜNELİM’

Esnafın pahalılıktan ve alım gücünün düşmesinden dolayı şikâyetçi olduğunu anlatan Çevrim, bu dönemde siyasilerin de sahada vatandaşın yanında olması gerektiğini vurguladı. “Esnaf, pahalılık ve alım gücünün düşmesinden dertli” den BBP Hacılar ç Başkanı Çevrim, “Bütün bunlara baktığımız zaman vatandaşın elinden geleni yaptığını görüyorum. Burada siyasilerimizden de fedakârlık bekliyorum. Siyasiler devletten aldığı paraları en azından bu dönem devletin hazinesinde bıraksın. Siyasiler sahada ve vatandaşın yanında olsun. Meclisteki tartışmaları ve kavgaları görüyoruz. Bunlar bizi üzüyor. Biz sahada vatandaşımıza, sabırlı ve birlik beraberlik içerisinde olalım derken mecliste milletvekillerimizin birbirleriyle kavga etmesi tabi ki toplumu etkiliyor. Yani bunların önüne geçelim. Bir birimizle kavga etmek yerine projeler üretelim. Türkiye’yi nasıl ileriye götürürüz bunu düşünelim. Şu anda esnafa stokçuluk ile alakalı denetimlerinde artması gerektiğini düşünüyorum. Buralarda tabi ki meslek odalarına da iş düşüyor. Meslek odası başkanlık seçimleri de yaklaştı. Meslek odası başkanının seçimden seçime değil de her zamana sahada olması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘PARTİ OLARAK SAHADAYIZ’

BBP Hacılar ilçe teşkilatı olarak ellerinden geldiği kadar sahada olmaya çalıştıklarını vurgulayan Çevrim, “Saha çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bunun yanı sıra gençlerimizle belirli periyodlarda toplanıp eğitim seminerleri vermeye çalışıyoruz. Şu anda Kocasinan’da, Develi’de, İncesu’da, Hacılar’da ve birçok ilçede neredeyse teşkilatımız tamamlandı” dedi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için de programlar yaptıklarını belirten Çevrim, uyuşturucu kıskacına düşen gençler olduğunu anımsattı. Çevrim, “Futbol turnuvaları gibi etkinliklerle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Özellikle üniversiteye hazırlanan gençlerimize maddi manevi yardımlar yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.