DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAYRAM,İYİLİK PINARI’NIN FAALİYETLERİNİ ANLATTI

BAYRAM,İYİLİK PINARI’NIN FAALİYETLERİNİ ANLATTI

ABONE OL
Şubat 9, 2024 15:43
BAYRAM,İYİLİK PINARI’NIN FAALİYETLERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İyilik Pınarı ve Yemliha Derneği Başkanı Pınar Bayram 38 DATA‘TV de moderatör Özgül Karaman’ın program konuğu oldu.Bayram , program da dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Bayram, ‘’ İyilik Pınarı ve Yemliha Derneği Başkanı olarak ihtiyaç sahibi bir çok aileye sosyal ve maddi amaçlı olarak yardımcı olduklarını ifade ederek sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

KAYSERİ’DE VE YEMLİHA’DAKİ SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI ANLATTI

Bayram’’Memleketi Yemliha’da da Yemliha Derneği’ni de geçen yıl kurduklarını söyledi.Bayram, sözlerine şöyle devam etti.’’Çalışmalarımızda bazı diğer stk başkanlarımızda görev alıyor.Arama kurtarma ekibi bile kurmayı düşünüyoruz.Yemliha da asker gecesi yaptık.Dernek açılışımız çok güzel geçti.Himaye Madde Bağımlıları Derneği dahil kardes derneklerimiz ile ortak çalışmalarımız oluyor .Artistlik Bayan Kuaförleri ve Güzellik Uzmanları Dernek Baskanımız Murat Duman,Sidora Grup Selcuk Amca ve birçok kuruluş ve muhtarlarla çalışmalara katılıyorum, hepimiz elimizi taşın altına koyunca güzel sonuçlar çıkıyor ve insanlar etkinliklerimizde yanımızda yeralıyor.Yemliha Derneği ile de memleketim olan köyümü tanıtmak kalkındırmak amaçlı düşüncelerimiz var.Barajımız var. İnsanlar gelip görsünler.Yemliha nüfusu 5 bin.Köyde ayrıca sosyal çalışmalarada devam edeceğiz.Köy tüzel kişiliği ve yerel yönetimlerimiz ile uyumlu çalışıyoruz.Hayırsever konusunda bağış yerine aracı oluyoruz.Koordinasyon yapıyoruz.47 öğrenciye destek veriyoruz.Okula devam eden öğrencilerimiz var.İhtiyaç sahibi ailelelerin çocuklarına dernek olarak iş yaşamında destek oluyoruz.Yemliha halkımız çok çalışkan.Tarlada çok çalışıyoruz.Patlıcanımız meşhur.Evden çıkamayan kadınlarımıza yönelik çalışmalarımız olacak.Yüreklere dokunuyoruz.Kayseri’de ahirete yatırım yapanlardanız.Kadınlarımız güçlü olmak zorunda .

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.