DOLAR 32,2617 -0.06%
EURO 34,8287 -0.01%
ALTIN 2.434,880,43
BITCOIN %
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Battalgazi de Erdem dönemi

Battalgazi Gençliği Yeniden Erdem’e Emanet AK Parti Genel Merkezi tarafından Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeniden Harun Erdem atandı. Erdem, kendisine bu görevi layık gören genel merkez yetkililerini ve partisinin tüm kademelerinde bulunan partililerine teşekkür ederek, bu görevi layığı ile yerine getirmenin gayretinde olacağını ifade etti. Atama kararını sosyal medya üzerinden ilk duyuran İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın oldu. Akın yaptığı açıklamada; "Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Harun Erdem kardeşimiz atanmıştır. Battalgazi İlçemize hayırlı olsun" dedi. Bu paylaşımla birlikte, sosyal medya üzerinden Başkan Erdem’e partililer tarafından tebrik mesajları yağdı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Battalgazi Gençliği Yeniden Erdem’e Emanet
AK Parti Genel Merkezi tarafından Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeniden Harun Erdem atandı.
Erdem, kendisine bu görevi layık gören genel merkez yetkililerini ve partisinin tüm kademelerinde bulunan partililerine teşekkür ederek, bu görevi layığı ile yerine getirmenin gayretinde olacağını ifade etti.
Atama kararını sosyal medya üzerinden ilk duyuran İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın oldu. Akın yaptığı açıklamada; “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Harun Erdem kardeşimiz atanmıştır. Battalgazi İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Bu paylaşımla birlikte, sosyal medya üzerinden Başkan Erdem’e partililer tarafından tebrik mesajları yağdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.