DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2038566-2,80%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Başkanların testleri pozitif çıktı

Belediye başkanının ardından parti gençlik kolları başkanının da covid testi pozitif çıktı Ersu ve Şahan’’ın testleri pozitif çıktı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Gençlik Kolları Kocasinan İlçe Başkanı Mimar Ömer Ersu’nun coronavirüs testi pozitif çıktı.Bu arada Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan’ında testi pozitif çıktığı öğrenildi.
Ersu, durumunu Twetter’dan şu şekilde duyurdu.‘’ Dün yaptırmış olduğum Covid-19 Test sonucum pozitif çıkmıştır. Bugünden itibaren evde karantina sürecim başlamıştır dualarınızı beklerim. Rabbim Ramazan-ı Şerif’in hürmetine bizlere ve tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah,’’ .
Ersu dün gece de testi Pozitif çıkan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile çekinmiş olduğu resmi paylaşmış ve onada şifa dilemişdi.
Öte yandan Kayseri Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan’ında koronavirise yakalandığı öğrenildi. Önceki gün Covid-19 testi pozitif çıkan Başkan Yardımcısının evinde dinleniyor. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu sosyal medyadan ,“Covid testi pozitif çıkan kardeşim, dostum ve başkan yardımcımız Süleyman beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum’’, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.