DOLAR 32,3255 -0.16%
EURO 34,8892 0.16%
ALTIN 2.386,28-0,43
BITCOIN 19981254,38%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN YAVUZ: BU MAAŞ ZAMMINA BOYUN EĞİLMEMELİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü kabile toplantısı sonrasında emekli ve memur maaşlarının zammını açıklamasının hemen ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, eleştirel açıklamada bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“MAAŞ ZAMMINI ÖYLE BİR PAZARLIYOR Kİ”

Recep Yavuz, Erdoğan’ı daha Türkiye halkını tanımadığını vurgulayarak;” Bakın daha yılbaşına girmeden önce A’dan, Z’ye birçok sektöre zam üstüne zam geldi. Yılbaşına girdik, sabah bir uyandık yine zam üstüne zam gelmiş. Bu kadar zam varken emekliye, memura verilen zamma bak. Yahu o zam cebe girmeden vergilere, zamlara gidecek zaten. Sen kimi kandırıyorsun, kimin aklıyla oyun oynuyorsun? Geçenlerde asgari ücrete zam yaptı. Bak ne oldu? Yılbaşında gelen zamlarla asgari ücretliye yapılan maaş zammı da eridi, bitti, kül oldu. Yaptığı maaş zammını öyle bir pazarlıyor ki sanki hiçbir şeye zam yok, enflasyon yok, döviz kuru yok. 2022 zammı, bu enflasyona rağmen bu kadar düşük olmamalıydı. Halka maaş zammı yaptım ayağına elektriğinden, marketine kadar zam üstüne zam yapılmamalıydı. Bu maaş zammı bir daha gözden geçirilmeli. Gerekirse üstüne gidilmeli ama bu zamma boyun eğilmemeli.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.