DOLAR 32,3857 0.04%
EURO 34,7868 -0.07%
ALTIN 2.398,850,10
BITCOIN 19262963,84%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan İlmek, İncesu’da çocukların bilim ışığında yetiştiğini ifade etti

Başkan İlmek, İncesu’da çocukların bilim ışığında yetiştiğini ifade etti

ABONE OL
Ekim 19, 2022 09:17
Başkan İlmek, İncesu’da çocukların bilim ışığında yetiştiğini ifade etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilim Etik Kültür Akademi (BEKA) Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Başkan İlmek burada yaptığı konuşmada, “2023, 2053 ve 2071 vizyonunda öğrencilerin bilim ışığında büyümesi için Belediye olarak ilçemizin çocuklarının yanındayız. Güçlü Türkiye onlarla daha güçlü olacaktır” dedi.
İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, KAYMEK İncesu Sosyal tesislerinde hizmete açılan Bilim Etik Kültür Akademi (BEKA) Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Hizmete açılan merkez hakkında öğrencilerden bilgi alan Başkan İlmek, Robotik kodlama başta olmak üzere öğrencilerin yaptığı bilimsel faaliyetleri yakından inceledi. İncesu Belediyesi’nin bugün ve bundan sonra eğitim için yapılan tüm çalışmalarda elini taşın altına koyacağını belirten İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “İncesu Belediyesi olarak sadece alt ve üst yapı çalışmaları yapmıyoruz. Özellikle sınavlarda gösterdiği başarılı grafikle dikkat çeken İlçemizin pırıl pırıl gençlerinin bilimsel çalışmalar yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonunda öğrencilerin bilim ışığında büyümesi için Belediye olarak ilçemizin çocuklarının yanındayız. Güçlü Türkiye onlarla daha güçlü olacaktır. İlerleyen günlerde oluşturacağımız İncesu Öğrenci Akademi merkezi ile gençlerimizi sınavlara en iyi ve ücretsiz şekilde hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.