DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20298454,93%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN 5 ÖNEMLİ İMZA

-ÖĞRENCİLERİ VE GENÇLERİ İLGİLENDİREN 5 PROTOKOL BİRDEN İMZALANDI Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; eğitim, bilim, kültür ve spor alanlarında gerçekleştirilecek faaliyet ve projelerin protokol metinlerini düzenlenen törende imzaladı. 5 faklı protokolü peş peşe imzalayan Başkan Fadıloğlu, kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) düzenlenen kurumlar arası işbirliği protokolleri imza törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Güngör Sönmez ile TFF Gaziantep İl Temsilcisi Vahdettin Balsu katıldı. Şehitkamil’deki öğrencileri ve gençleri yakından ilgilendiren 5 protokol, sırasıyla ilgili kurumun temsilcisi tarafından imzalandı.

MİLLETİMİZE HİZMET EDEN HER NOKTA DA BİZ DE VARIZ

Protokol imza töreninde açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğine göreve geldiğimiz andan itibaren üst düzeyde destek vermeye gayret gösteriyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Kaynak, milletinse milletimize hizmet eden her nokta da biz de varız. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Sayın Kaymakamımız ve kurum müdürlerimizle çok nitelikli iş birliği çalışmalarımız var. yaptığımız iş birlikteliklerini de milletimize hizmet olarak yansıtmaya gayret gösteriyoruz. Bugün, 5 ayrı organizasyonun protokolünü imzaladık. Her zaman söylediğimiz gibi belediyecilik yalnızca belediye hizmetleriyle değil, toplumun tüm ihtiyaçlarının gerekliliği noktasında taşın altına elini koymaktır. Kaymakamımızın şahsında tüm paydaş kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.