DOLAR 32,2705 -0.23%
EURO 34,8059 -0.06%
ALTIN 2.413,700,85
BITCOIN 2040415-1,76%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

BAŞKAN DİLMAÇ: ÜLKEYİ BABASININ MALI GİBİ SATIYOR

Genel Kurul’da stokçuluğa yönelik cezaların arttırılmasına dair kanun teklifinde yer alan limanların, 49 yıllığına körfez ülkelerindeki işletmelere devredilmesi muhalefet tarafından çok eleştirildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“MİLLİ VE YERLİ HİÇBİR ŞEY KALMADI”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammed Dilmaç, Türkiye’nin parsel parsel satıldığını belirterek iktidarın yerli ve milli olmaktan kaçındığını ifade etti. Başkan Dilmaç konuşmasında;” Basın bu konuda sessiz. Saman altından su yürütenlere yardım ediyor. Tabii yandaş basından bahsediyorum. Neden bunu diyorum çünkü yine AKP ve MHP tarafından Türkiye’yi zarara uğratacak bir adım atıldı. 18 liman işletmemiz, körfez ülkelerindeki işletmelere devredildi. Milli ve yerlilikten bahseden iktidarın satmadığı bir şey kalmadı. Şeker fabrikaları, Telekom şirketleri, diğer fabrikalar, işletmeler, arsalar, limanlar. Her şey teker teker satılıyor. 49 yıllık anlaşma nedir. Bu nasıl bir anlaşma? Türkiye’de işletecek bir iş insanı dahi yok mu? Biz o zaman neden milli ve yerlilikten bahsediyoruz. Ülkeyi babasının malı gibi satıyorlar. Buna elbet dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.