DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20761031,46%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Çolakbayraktar’dan ‘Yamula Patlıcan Tanıtım Günü’ne davet

Başkan Çolakbayraktar’dan ‘Yamula Patlıcan Tanıtım Günü’ne davet

ABONE OL
Ağustos 25, 2023 13:26
Başkan Çolakbayraktar’dan ‘Yamula Patlıcan Tanıtım Günü’ne davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Yamula Patlıcanı Tanıtım Günü’26 Ağustos Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenecek. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar vatandaşları etkinliğe davet ederek, “Hafta sonunu doğal güzellikler içinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. 26 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

Kocasinan Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘Yamula Patlıcanı Tanıtım Günü’ bu yıl da Kocasinan İlçesi’ne bağlı Yemliha Mahallesi’nde, 26 Ağustos saat 18:30’da başlayacak.

Gelenekselleşmiş Yamula Patlıcanı Tanıtım Günü’ne vatandaşları davet eden Çolakbayrakdar, “Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yerel değerlerimize sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması, markalaşması ve ekonomiye kazandırılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak Yemliha Mahallemize has Yamula Patlıcanını tanıtmak için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da renkli bir organizasyon hazırladık. Hafta sonunu doğal güzellikler içinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. 26 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yumula Patlıcanı Tanıtım Günü’nde etli patlıcan yemeği, lokma tatlısı ve limonata ikramlarının yanı sıra, Ayşe Kaya konseri de düzenlenecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.