DOLAR 32,3860 -0.12%
EURO 34,7755 -0.1%
ALTIN 2.411,20-0,97
BITCOIN 2000178-1,17%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere Çanakkale Gezisi düzenledi

Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere Çanakkale Gezisi düzenledi

ABONE OL
Ağustos 25, 2023 13:29
Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere Çanakkale Gezisi düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları ve millî mücadeleyi anmak adına Talas Gençlik Merkezi’ndeki öğrencilere Çanakkale gezisi organize etti. Organizasyon kapsamında öğrenciler, Çanakkale’yi rehber eşliğinde gezecekler.

Cumhuriyetin 100. Yılı olması üzerine ülkedeki etkinlik ve faaliyetler sürüyor. Bu bağlamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas Gençlik Merkezi bünyesindeki öğrencileri cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları ve millî mücadeleyi anmak adına Çanakkale gezisine gönderdi. Organizasyon kapsamında öğrenciler, Çanakkale’yi rehber eşliğinde gezecekler. Gençlerin Çanakkale ruhunu yaşamaları adına bu organizasyonun düzenlendiğini belirten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serdar Öztürk, “Gençlerimiz orada Çanakkale ruhunu teneffüs edecekler. Şehitlerimizin olduğu beldelerde dua edecekler ve manevi iklimde de bu vatanın topraklarını ne şekilde korumuşlar, bizlere ne şekilde emanet etmişler, onun bilincini ve şuurunu alacaklar. Hayırla kazasız, belasız gidip gelsinler. Gençlerimizi ödüllendirmek maksadıyla bu tarz etkinliklere devam edeceğimizi belirtmek isterim” diye konuştu.

Türk tarihinin bilincinde olmak, millî mücadeleyi, şehitleri ve gazileri anmak için katılım sağladığını söyleyen öğrenci Ahmet Ersan, “Bu gezide Türk tarihinin şuurlarına tekrardan varmak, şehitlerimize dua etmek maksadıyla ve bilinçlenmek için gidiyoruz. Biz de vatanımızla ilgili birkaç bir şeyler öğrenebilirsek ne âlâ” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.