DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20693210,57%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Baki Ersoy’un gönlü hala Cumhur İttifakından yana”

“Baki Ersoy’un gönlü hala Cumhur İttifakından yana”

KAYSERİ (1HA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, dünya genelinde üst üste yaşanan büyük krizler nedeniyle ekonominin de daraldığını söyledi. MHP’den istifa eden Milletvekili Baki Ersoy için de konuşan Çopuroğlu, Ersoy’un hala Cumhur İttifakı içinde yer aldığını öne sürdü. Çopuroğlu, ekonomik sıkıntıları kabullenir şekilde açıklama yapan kendi partisinin milletvekilleri hakkında da görüşlerini paylaştı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:23
“Baki Ersoy’un gönlü hala Cumhur İttifakından yana”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, KayseRadar ve Hunat TV’nin ortak yayını Ramazan Sohbetleri’nin konuğu oldu. Gazeteciler Mustafa Bayram ve Kürşat Açıkgöz’ün sorularını cevaplayan Çopuroğlu, dünya genelinde ve Türkiye’de ekonomik daralmanın olduğunu ifade etti. Çopuroğlu, “Dünyadaki en büyük su Büyük Okyanus’ta. Burada çok büyük bir deprem oluyor, biz de oradaki bir geminin içindeyiz. Ne kadar etkileniriz tahmin etmek lazım. Geçim sıkıntısı konusuna gelirsek, bundan 6 yıl önce döviz sıkıntısı vardı. 20 Aralık’ta son buldu. O günlerde gündem buydu. Sonrasında zaman geçti, elektrik, doğal gaz gündemdeydi. Sonrasında ayçicek yağı, sonra şeker sonra Ukrayna – Rusya savaşı…” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.