DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048277-2,24%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Özhaseki Ve Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de 6’ncı Kitap Fuarını Ziyaret Etti

Bakan Özhaseki Ve Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de 6’ncı Kitap Fuarını Ziyaret Etti

ABONE OL
Ekim 14, 2023 11:58
Bakan Özhaseki Ve Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de 6’ncı Kitap Fuarını Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 6’ncısı düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı’nı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, “ Geçen sene 900 binin üzerinde bir potansiyele hizmet ettik. Bu sene inşallah hedefimiz 1 milyonu geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, okuyan ve okutan şehir Kayseri’de her yıl bir önceki ziyaretçi sayısının rekorunu kıran ve alanında örnek gösterilen Kayseri Kitap Fuarı’nın 6’ncısına ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç önderliğinde Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Kitap Fuarı’nın kapılarını açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6’ncı düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı’nı Kayseri’ye çeşitli programlara katılmak için gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte gezdi.

Bakan Özhaseki’ye ve Başkan Büyükkılıç’a Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da eşlik etti.

Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda öğrencilerin sıcak, samimi ilgisiyle karşılaşan Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle sohbet ederek, indirim kartı dağıttı.

BAKAN ÖZHASEKİ, “KAYSERİ’DE KİTABA VE EĞİTİME YAPILAN BU YATIRIMLARI, EĞİLİMİ GÖRDÜKÇE DE MÜTHİŞ MUTLULUK DUYUYORUZ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de son zamanlarda kitaba ve eğitime birçok yatırım yapıldığını ve bunun için çok mutlu olduklarını kaydederek, kitap fuarında emeğe geçen herkesi tebrik etti. Bakan Özhaseki, şöyle konuştu: “

“İçerideki ilgiyi görünce bizimde hoşumuza gitti. En az 1 milyon ziyaretçi bekliyorlar. Böyle nüfuslu bir şehirde böyle bir ziyaretçi olması demek neredeyse herkesin buraya uğradığı anlamına geliyor. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Eğitimli toplum her zaman için tercih edilen bir toplumdur. Her zaman için kalkınmayı aday bir toplumdur.

Son yıllarda Kayseri’de kitaba ve eğitime yapılan bu yatırımları, eğilimi gördükçe de müthiş mutluluk duyuyoruz. Değerli başkanımı, ekibini, fuara emek veren kardeşimi çok tebrik ediyorum ellerine sağlık”

BAKAN ÖZHASEKİ VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DURSUN ALİ ERZİNCANLI’IN SÖYLEŞİSİNE DE KATILDI

Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç, kitap Fuarı ziyareti bittikten sonra Dursun Ali Erzincanlı’ın söyleşisine de katıldı. Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlar ile izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Öte yandan Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda öğrencilerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç, Dünya Ticaret Merkezi girişinde stant kuran kadın kooperatiflerini de ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.