DOLAR 32,2725 -0.21%
EURO 34,8071 -0.04%
ALTIN 2.404,620,48
BITCOIN 20711840,41%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAKAN KİRİŞÇİ KAYSERİ DE

BAKAN KİRİŞÇİ KAYSERİ DE

ABONE OL
Ekim 8, 2022 08:26
BAKAN KİRİŞÇİ KAYSERİ DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, tarım ve hayvancılık alanında Kayseri’nin önemli bir merkez olmak için büyük mesafe aldığını belirtirken, Bakan Kirişci de belediyeler ile işbirliğinin önemine işaret etti.

Bir dizi ziyaret ve programlar kapsamında Kayseri’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Bakan Kirişci’yi Başkanlık girişinde çiçeklerle karşıladı. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bakan Kirişci ve beraberindeki heyet ile birlikte başkanlık makamına geçti.

Ziyarette Bakan Kirişci’yi, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy ile daire başkanları karşıladı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.