DOLAR 32,3417 0%
EURO 34,7045 -0.94%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Albayrak duyurdu: Takipçisiyiz, şikayet edin!

Bakan Albayrak duyurdu: Takipçisiyiz, şikayet edin!

Türkiye'de corona virüsü sürecinde bankaların verdiği taahhütler hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada, "Bankaların, iş dünyamıza ve vatandaşlarımıza verdikleri dayanışma taahhütlerinin takipçisiyiz." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:55
Bakan Albayrak duyurdu: Takipçisiyiz, şikayet edin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyada corona virüsü ülke ekonomilerini de sıkıntıya sokarken Türkiye'de bankalar bu zorlu süreçte vatandaşların borçların erteleyeceğini duyurarak insanların rahat bir nefes almasını sağladı.

BAKAN ALBAYRAK'TAN BANKALARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bankaların corona virüsü önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği taahütlerle ilgili olarak da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak önemli bir açıklama yaptı.

TAKİPÇİSİYİZ, ŞİKAYET EDİN!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada “Bankaların, iş dünyamıza ve vatandaşlarımıza verdikleri dayanışma taahhütlerinin takipçisiyiz. Taahhütlere aykırı bir uygulama ile karşılaşan tüm vatandaşlarımız Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun şikayet hatlarına durumlarını aktarabilirler.” dedi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.