DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20693210,57%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BABACAN ÖZSOY’LA BİRARAYA GELDİ

BABACAN ÖZSOY’LA BİRARAYA GELDİ

ABONE OL
Nisan 30, 2023 15:38
BABACAN ÖZSOY’LA BİRARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı’nın tarihi mitingi için Kayseri’ye gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Deva Partisi kontenjanından CHP Milletvekili adayı olan Bahadır Özsoy’u bağrına bastı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Babacan, “Bahadır genç dinamik yapısı ile gece gündüz Kayseri için çalışacak” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği tarihi mitingin yankıları sürüyor. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımları ile gerçekleşen tarihi miting Kayseri’yi salladı. 3 Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın konuşmaları tarihi mitinge damga vurdu. 10 binlerce kişinin can kulağıyla dinlediği ve oldukça coşku alan konuşmalar öncesi Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kayseri Milletvekili adayı Bahadır Özsoy’u bağrına bastı. İttifak çerçevesinde CHP listesinden aday olan Özsoy ile Kayseri’nin adeta şahlanacağını ifade eden babacan, “Bahadır bey bizim Kayseri adayımız. Gençliği dinamikliği ile gece gündüz Kayseri için çalışacak. Zaten Kayseri’nin öz evladı. Kayseri’nin sorunlarına ondan daha hakim kimse yok. Millet İttifakı iktidarında, bizim de tam desteğimizi alacak olan Özsoy Kayseri’nin çehresini değiştirecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.