DOLAR 32,2325 -0.04%
EURO 34,6644 -0.06%
ALTIN 2.426,15-0,28
BITCOIN 1973787-1,87%
Kayseri
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Âşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi

Âşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi

KAYSERİ (1HA) – Develi’de 38’inci Uluslararası Âşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi. Develi Belediyesi tarafından 1 ila 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 38’inci Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali’ne Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Özbekistan Fergana Şehri Vali Yardımcısı Hurşit Ahmedov, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Daire Başkanı Sancar Mülazimoğlu, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:39
Âşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Develililerin Türkiye’nin ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar memleketlerini unutmadıklarını ifade eden Vali Gökmen Çiçek “2 aydır Kayseri’deyim. Geldiğim andan itibaren gördüğüm şu Develi Kayseri’nin canı, kalbi. Develililer Türkiye’nin ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar memleketlerini unutmuyorlar. Yüreklerinde memleket sevdaları her zaman kor gibi yanıyor. Develi, anladığım kadarıyla bir sevda, sevdanız kutlu olsun. Bu şehirde olmaktan, bugün burada festivalinize katılıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.