DOLAR 32,4796 0.09%
EURO 34,8675 0.11%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ASGARİ ÜCRETDEKİ ARTIŞI AÇIKLADI

KAYSERİ, (BGC) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir temel atma programında asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili açıklama yaptı. Özhaseki, yakında asgari ücretin ve emekli maaşının artacağını belirtti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özhaseki: “Yakından Asgari Ücretin ve Emekli Maaşının Nasıl Artacağını Herkes Görecek”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de bir temel atma törenine katıldı. Özhaseki katıldığı temel atma töreninde asgari ücretle çalışanlara ve emekli maaşı alanlara müjde verdi. Türkiye’nin savaş içerisinde olduğunun altını çizen Mehmet Özhaseki, “Güney Doğu’da bir savaş veriyoruz. Hain satılık uşaklar var orada. Onlar kardeşliğimizi dinamitlemek ve bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Şehirlerimizin bir kısmını koparıp aşağıdaki coğrafya ile bileştirip orada bir terör devleti kurmak istiyorlar. Bunun içinde 50 yıldır uğraşıyorlar. Eğer biz 50 yıldır savaşmasak şu anda her bir ferdin hesabına devlet 360 bin lira para yatırabilecek durumda olurduk ama savaş devam ediyor. FETÖ diye bir ahlaksız milletin çocuklarını kandırarak gizli bir şekilde hareket edip devletin temeline dinamit koymuş, sonrada 15 Temmuz’da gerçek yüzünü ortaya çıkardı ve Amerika’nın kucağındaki bir şizofren olduğunu hepimiz anladık. Onların verdiği zararı da telafi etmek kolay olmuyor” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.