DOLAR 32,3268 0.08%
EURO 34,9035 0.21%
ALTIN 2.395,520,14
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ARIKAN TOMARZA DA

ARIKAN TOMARZA DA

ABONE OL
Mayıs 4, 2023 10:11
ARIKAN TOMARZA DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“85 milyonun ülkemizin güzelliklerinden ve kaynaklarından istifade edebileceği bir Türkiye vadediyoruz”

CHP Kayseri Milletvekili Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Millet İttifakı milletvekili adaylarıyla birlikte Tomarza ilçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

Daha önce gittikleri her yerde olduğu gibi Tomarza’da da büyük bir ilgi ve alakayla karşılaştıklarını belirten Arıkan, Millet İttifakı’nın millete hizmet için göreve talip olduğunu ve bunu da her platformda dile getirdiklerini söyledi.

Türkiye’nin doğal güzellik ve kaynak bakımından dünyanın nadir ülkelerinden birisi olduğuna dikkati çeken Arıkan, şunları kaydetti:

“Biz milletimize 85 milyonun ülkemizin güzelliklerinden ve kaynaklarından istifade edebileceği bir Türkiye vat ediyoruz. Çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın ürettiğinin karşılığını alacağı, bunlarla birlikte vatandaşlarımızın da geçim derdi olmadan yaşamaya başlayacağı bir ülke. Çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın ürettiğinin karşılığını alacağı, bunlarla birlikte vatandaşlarımızın da geçim derdi olmadan yaşamaya başlayacağı, ülkemizin güzelliklerinden istifade edebileceği bir Türkiye’ye arzuluyoruz ve bunu vaat ediyoruz. İnsanlarımızın enflasyon yükü altında ezilmediği, her sabah kalktığında yeni bir zamla karşılaşmadığı, haksız gelir ve servet transferleri ile rant devşirmeye dayalı politikaların son bulacağı, gelirin bireyler, haneler ve bölgeler arasında adil ve dengeli dağılımın sağlanacağı bir Türkiye inşa etmek istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız, 14 Mayıs’ta ülkemize ve Tomarza’ya baharı birlikte getireceğiz.”

Gittikleri her beldede ziyaret ettikleri her esnafın, görüştükleri her vatandaşın ekonomi, adalet, geçim sıkıntısı gibi aynı sorunları dile getirdiğini dile getiren Arıkan, “Bunların tamamının çözümünün Millet İttifakı iktidarında olduğunu artık vatandaşlarımız biliyor ve görüyor. Bizde meydanlarda bunu görüyoruz. Tomarza’da da bunu gördük. Tomarza da kararını vermiş. İnşallah 14 Mayıs’ta değişimin en büyük destekçisi Tomarza olacak” şeklinde konuştu.


SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI
Sahabiye Mh. Birkan Sk. Sur İşhanı Kat:2 No:204 Kocasin

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.