DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20342705,17%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Araç piyasasını canlandıracağız

Araç piyasasını canlandıracağız

ABONE OL
Kasım 4, 2023 12:54
Araç piyasasını canlandıracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA)- Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından ‘Nöbetçi Vekil’ uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Şehrin değişik muhtelif bölgelerinde bulunan araba mezarlıklarında zaman zaman yeni ve eski model fark etmeksizin birçok araç terk edilmiş vaziyette bulunuyor. 1 Kasım itibariyle de bu araçların ekonomiye kazandırılması için faaliyete geçildi. Bu araçlar piyasaya sunulduğunda ikinci el araçlarda müthiş bir canlanma olacak” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ‘Nöbetçi Vekil’ uygulaması kapsamında bir araya geldi. Uygulamaya; AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti il başkan yardımcıları ve parti temsilcileri katıldı. Uygulamada, ilerleyen süreçlerde faaliyete geçirilecek plan ve projeler konuşuldu.
İsrail-Filistin arasındaki krizle ilgili diğer ülkelerde de kamuoyu oluşturulduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu savaşla ilgili çalışmaları sürdürdüğünü yineleyen AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırımı ve İsrail’le birlikte olan diğer güçleri de lanetlediğimizi yineliyorum. 9 binden fazla ölüm var ve yarısından fazlası da çocuk, birçok insan şehit edilmiş durumda. Cumhurbaşkanımızın bu konudaki çalışmaları son dönemde artmış durumda, diğer ülkelerde başlayan protesto eylemleri arttı ve etkileri de görülmeye başlandı. Önümüzdeki süreçlerde bu katliamın son bulacağına dair inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.