DOLAR 32,3873 -0.12%
EURO 34,6224 -0.55%
ALTIN 2.391,08-1,80
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ankara’da gece yarısı corona virüsü paniği!

Ankara’da gece yarısı corona virüsü paniği!

Türkiye'de corona virüsü önlemleri en üst seviyeye çıkarılırken Ankara'da gece saatlerinde bir corona virüsü şüphesi konulan hasta Ankara'da korona virüs paniği yaşanmasına neden oldu. Ankara'da koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alınan , Y.Y. (36) hastaneden kaçarak evine gitmesinin ardından polisler harekete geçti. Polis ve sağlık ekipleri evine kaçan Y.Y.'yi corona virüsü ambulansı ile evinden alınarak hastaneye götürdü.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:51
Ankara’da gece yarısı corona virüsü paniği!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs yayılmasını engellemek için yetkililer en üst seviyede önlem alırken koronavirüs şüpheli bir hasta Ankara'da sağlık görevlilerini atlatarak evine kaçtı.

ANKARA'DA KARANTİNADAN KAÇTI

Ankara Şehir Hastanesi'nde zatürre teşhisi konulan Y.Y.,  yapılan testin ardından koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı. Karantinaya alınan hasta Y.Y., akşam saatlerinde görevlileri atlatıp, hastaneden kaçtı.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI POLİSE İHBAR ETTİ

Koronavirüs şüphesi konulan hastanın kaçtığını fark eden sağlık çalışanları, polisi aradı. Polis, yaptığı araştırmalar sonunda Y.Y.'nin Yenimahalle İnönü Mahallesi'ndeki evine gittiğini tespit etti.

EVİNDEN ALINARAK GÖZETİM ALTINA ALINDI

Ambulans ve özel kıyafetlerle adrese gelen sağlık görevlileri, saat 02.30 sıralarında Y.Y.'yi yeniden hastaneye götürdü. Hasta, gözetim altına alındı.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.