DOLAR 32,4444 0.13%
EURO 34,8806 0.07%
ALTIN 2.399,740,14
BITCOIN 19166321,23%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Türkiye’de o ilde koronavirüs alarmı!

Türkiye’de o ilde koronavirüs alarmı!

Türkiye'de corona virüsü vaka sayısı 670’e ulaşırken Balıkesir'in Erdek ilçesinde koronavirüsü alarmı yaşandı. Balıkesir'in Erdek ilçesinde Erdek Belediyesi hoparlörden resmi açıklama yaparak vatandaşlara uyarıda bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:51
Türkiye’de o ilde koronavirüs alarmı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs vakaları Türkiye'de 670'e ulaşmasının ardından şok bir gelişme Balıkesir'in Erdek ilçesinde meydana geldi.

BALIKESİR'DE CORONA VİRÜSÜ PANİĞİ

Balıkesir'in Erdek ilçesinde umreden gelen çift yüksek ateş ile gribal enfeksiyon şikayeti ile hastaneye başvurmasının ardından ilçe genelinde koronavirüs paniği yaşandı.

112 ACİL'İ ARAYARAK DURUMLARINI BİLDİRDİLER

Umreden gelen çift yüksek ateş ve gribal enfeksiyon belirtilerinin görünmesinin ardından 112 Acil’i arayarak durumlarını bildirdiler.

SAĞLIK EKİPLERİ ADRESE GÖNDERİLDİ

Sağlık ekipleri gelen çağrı üzerine harekete geçti. Çiftin bulunduğu adrese hemen sağlık ekipleri gönderildi. Umreden dönen çift kaldırıldıkları hastanede karantinaya alındı. Karantina altındaki çifte test yapıldı ve testin sonuçları beklendiği bildirildi.

BELEDİYE HOPARLÖRENDEN RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Erdek Belediyesi ise hoparlörden resmi açıklama yaparak, “Umreden gelen iki vatandaşımız tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs şüphesi ile karantinaya alınmışlardır. Vatandaşlarımızda yüksek ateş mevcuttur. Test sonuçlarına göre Erdek halkı bilgilendirilecektir. Umreden gelen vatandaşlarımızın, Yalı Mahallesi’nde oturdukları apartman ve bağlı olduğu sokak, Erdek Belediyesi tarafından ilaçlanarak dezenfekte edilecektir” denildi.

 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.