DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055164-1,16%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“Ana İşi Sokak Röportajları ise İlave İşi Nedir?”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Türkiye ve Kayseri gündeminin ana maddelerine değinmek üzere basın toplantısı düzenledi. Gündemin ana maddelerini ise yurt çapında meydana gelen orman yangınları ile sosyal medyada patlak veren ve Kayseri'de çekilen bir sokak röportajı videosu teşkil etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ak Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, parti ve basın mensupları ile davetliler katıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun ise Ankara'daki randevusu sebebiyle programa katılım gösteremediği belirtildi.

Açılış konuşmasını İl Başkanı Çopuroğlu yaptı. Çopuroğlu, konuşmasında ilk olarak yurt genelinde yaşanan orman yangınlarına değindi. Çopuroğlu, yaşanan tüm afetlerle olduğu gibi orman yangınlarıyla da hükümetin mücadele ettiğini belirtti.

“KURGULANMIŞ VE MONTAJ BİR FİLM İZLEDİK”

Ardından İl Başkanı Yardımcısı Bedir, muhalefete eleştiride bulunarak konuşmasında  YouTube mecrası üzerinde ulusal nitelikte yayın yapan bir kanalın Kayseri'de yaptığı sokak röportajlarına da değindi. Bedir, çekilen videonun bir 'kurgu' olduğunu, kanalın habercilerinin video çekiminden kısa bir süre sonra başka bir siyasi partiye konuk olduklarını öne sürdü.

Bedir, “Bir süre önce, Kayseri'mizde senaristi önceden belirlenmiş ve kurgulanmış masum bir 'sokak röportajı' gibi kimlikle servis edilen montaj bir film izledik. Burada genç, yaşlı, emekli, engelli, çiftçi, esnaf  'bir karede' buluşmuş; hep bir ağızdan muhalefetin Ak Parti düşmanlığını dile getirdiğini işittik, Bu işi yapan şahsin İYİ Parti Antalya teşkilatında üst kurul adayı olmaya çalışan bir partili olduğunu da öğrendik” diye konuştu. 

“ANA İŞİ SOKAK RÖPORTAJI YAPMAK İSE İLAVE İŞİ NEDİR?”

Bedir, soru yönelterek “Şimdi sormak istiyoruz; bu röportajları yapan şahsın ana işi sokak röportajı yapmak ise, ilave işi nedir? CHP belediyesinde veya iştiraklerinde ilave bir iş yaptı mı? Buna karşılık bir bankamatik kartı var mı, maaş aldı mı? Şehrimize saat 15.30'da gelip, hızlıca yapılan bir röportajın ardından 'görev tamam, şimdi yemek vakti' deyip saat 16.30 civarı İYİ Parti İl Başkanı'nın misafiri olarak ikindi  yemeğinde bulundu mu?” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.