DOLAR 32,3444 -0.01%
EURO 34,7370 -0.83%
ALTIN 2.392,05-0,02
BITCOIN %
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Almanya Başbakanı Merkel kendini korona virüs karantinasına aldı

Almanya Başbakanı Merkel kendini korona virüs karantinasına aldı

Korona Virüste son dakika gelişmesi.. Almanya Başbakanı Angela Merkel yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kendisini karantinaya aldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:52
Almanya Başbakanı Merkel kendini korona virüs karantinasına aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya Başbakanı Angela Merkel yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kendisini karantinaya aldı. Son dakika olarak gelen bilgilere göre, kendisinde sonradan korona virüsü tespit edilen bir doktor ile temasta bulunan Merkel, doktorun korona testi pozitif çıkınca, 14 gün süre ile kendi evinde izole olacağını duyurdu. 

Merkel'in sözcüsü yaptığı açıklamada, Merkel'in kendini tedbiren karantinaya aldığını söylerken; Merkel'e ilerleyen günlerde rutin testler yapılacağını ve işlerini bu süre zarfında evden yürüteceğini belirtti.

Merkel ile temas eden doktorun, Merkel'e tedbiren zature aşısı vurduğu esnada temas hali olduğu bildirildi. 

İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, kendi twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak Almanya Başbakanı Merkel için paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

''Cuma günü Şansölye Merkel'e aşı yapan doktor da #COVID19 pozitif çıktı ve #Merkel de karantineye girdi. Önlem olarak 14 gün evinde çalışacak. Virüsün herkese ne kadar yakın olduğunu herkes artık görmeli ve #TedbirIçinEvdeKal kuralına uymalı. Sn Merkel'e acil şifa diliyorum'' dedi. 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.