DOLAR 32,2452 -0.3%
EURO 34,7575 -0.19%
ALTIN 2.415,860,95
BITCOIN 2034884-1,47%
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ali Kabak bayram mesajı

Ali Kabak bayram mesajı

Ramazan Bayramı sebebiyle veyahut başka kişisel sebeplerden dolayı Ata Topraklarına başka il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulunun almış olduğu tedbirlere uyarak bir birimize soysal mesafe kurallarına uyarak, uygulanması gereken tedbirleri top yekün alarak bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağımıza olan inancım tamdır. Gelin hep birlikte tedbirlerimizi alalım, Tedbir almayanlarıda hep birlikte uyaralım. Bir sonraki bayramlarda bayramı bayram gibi yaşamak için gelin bugün kurallara hakkıyla riayet edelim. Şimdiden hepinizin Bayramını tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:32
Ali Kabak bayram mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı sebebiyle veyahut başka kişisel sebeplerden dolayı Ata  Topraklarına başka il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz öncelikle hepiniz  hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 

Malumunuz üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle sıkıntılı süreçten geçmekteyiz. Bu virüs belası genç, yaşlı,çocuk dinlemiyor tedbirsiz bir alanda kolaylıkla kendine yer bulabiliyor. 

Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulunun almış olduğu tedbirlere uyarak bir birimize soysal mesafe kurallarına uyarak, uygulanması gereken tedbirleri top yekün alarak bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağımıza olan inancım tamdır. 

Gelin hep birlikte  tedbirlerimizi alalım, Tedbir almayanlarıda hep birlikte uyaralım. Bir sonraki bayramlarda bayramı bayram gibi yaşamak için  gelin bugün kurallara hakkıyla riayet edelim. 

Şimdiden hepinizin Bayramını tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum.

ALİ KABAK 

MHP KAYSERİ B.ŞEHİR BEL.

PLAN BÜTÇE KOM.ÜYESİ

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.