DOLAR 32,5616 0.27%
EURO 34,9446 0.44%
ALTIN 2.443,150,20
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan da yetimlere bayramlık

Bünyan da yetimlere bayramlık

Mahalle muhtarları da bu bayramda da çocukları unutmayan Başkan Altun'a teşekkür ederek,"Allah razı olsun Başkanımız her zaman vatandaşımızın yanında. elinden gelen her türlü desteği veriyor. Kendisi özellikle sosyal anlamda desteklerini asla esirgemiyorlar" dediler.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:31
Bünyan da yetimlere bayramlık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜNYAN BELEDİYESİ BU BAYRAMDA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,geçen yıl olduğu gibi bu yılda, muhtarlar aracılığı ile belirlenen çocuklara bayramlık hediye edildiğini belirtti. 

Hazırlanan bayramlık kıyafetler Başkan Özkan Altun ve Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin'inde katılımı ile dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi. 

Başkan Özkan Altun,” Geçen yıl Ramazan Bayramında “Bir Yetimde Sen Giydir” kampanyamızla çocuklarımıza bayramlıklarını ulaştırmıştık. Elhamdülillah bu yılda çocuklarımıza bayram sevincini erken yaşatıyoruz. Değerli yavrularımız için hazırladığımız bayramlıkları Kaymakamımız ile mahalle muhtarlarımıza teslim etmeye başladık. Salgın nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamında çocuklarımız bir süredir gözlerden uzaklar ama her zaman gönlümüzün baş köşesindeler. Dinimiz öksüz ve yetime şefkat ve muhabbetle muamele etme buyrulmuştur. Bizde geçen yıl olduğu gibi bu yılda önceliği bu yavrularımıza verdik. Çocuklarımızın belirlenmesi ve hediyelerinin ulaştırılması noktasında bizlere yardımcı olan muhtarlarımıza ve çocuklarımız için yaptığımız talebi geri çevirmeyen değerli iş insanı dostumuza teşekkür ediyorum. Kıymetli çocuklarımıza şimdiden iyi bayramlar diliyorum. İnşallah tez zamanda bir arada olacağımız bayramlara yeniden kavuşuruz.” dedi. 

Kaymakam Ömer Şahin de çocuklar ve vatandaşların bayramını kutlayarak, hassasiyetleri için Başkan Altun'a teşekkür etti. 

Mahalle muhtarları da bu bayramda da çocukları unutmayan Başkan Altun'a teşekkür ederek,”Allah razı olsun Başkanımız her zaman vatandaşımızın yanında. elinden gelen her türlü desteği veriyor. Kendisi özellikle sosyal anlamda desteklerini asla esirgemiyorlar” dediler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.