DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20785201,07%
Kayseri
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ali İhsan Erbil Gülsevim Erbil Hasta Yakınları Misafirhanesi

Ali İhsan Erbil Gülsevim Erbil Hasta Yakınları Misafirhanesi

ABONE OL
Aralık 29, 2023 12:28
Ali İhsan Erbil Gülsevim Erbil Hasta Yakınları Misafirhanesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın insan odaklı projelerinden hasta ve hasta yakınları misafirhaneleri Kayseri Şehir Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Hastanelerinde yatarak tedavi gören hastaların yakınlarına ev sıcaklığında ve otel konforunda ücretsiz hizmet veriyor.

Kayseri modeli belediyecilik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan ve takdir toplayan projelere imza atan Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi tarafından hayırsever iş birliğinde hayata geçirilen hasta yakınları misafirhaneleri, gönüllere dokunarak dua almaya devam ediyor.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısında hizmet veren Serpil-Mehmet İştahlı Hasta Yakınları Misafirhanesi ve Erciyes Üniversitesi Hastanesi karşısında hizmet veren Ali İhsan Erbil Gülsevim Erbil Hasta Yakınları Misafirhanesi açıldığı günden bu yana hastanelerde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına ev sıcaklığında ve otel konforunda ücretsiz hizmetini sürdürüyor.

Hastanelerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının ücretsiz şekilde konaklayabildiği hasta yakınları misafirhanelerinde, vatandaşların kişisel temizlik ürünleri ihtiyaçlarından kahvaltı ve yemeklerine kadar her türlü ihtiyacı ücretsiz olarak karşılanıyor.

Büyükşehir Belediyesi ile hayırsever iş birliğinde hayata geçirilen iki ayrı hasta yakınları misafirhanesi Kayseri’nin ilçeleri ve şehir dışından hastanelerde tedavi görmek için gelen vatandaşlar ve yakınları tarafından büyük beğeni kazanırken, vatandaşlar örnek projeden faydalanmalarını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve hayırseverlere dua ve teşekkür ediyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.