DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

AKŞENER GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında ‘şehit yakını’na küfür ettiği için grup başkanvekilliğinden istifa eden Lütfü Türkkan’la ilgili açıklama yaparken, Erdoğan’ı eleştirdi

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuşmasının başında Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne ilişkin açıklama yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Yarın 10 Kasım, ortak bir hüznümüzün mavi gözlü bozkurtumuzu ebediyete uğurladığımızın yıl dönümü. O büyük iradenin lideri bundan 83 yıl önce aramızdan ayrıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdaki ayrık otlarını saymazsak Türkiye’nin her kimlikten her renkten vatandaşın şükranla andığı bir liderdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin buluşma noktasıdır. Görüyorum ki vefatından 83 yıl sonra bile neden hâlâ bu kadar sevildiğini anlamakta zorlanıyorlar. Şaşırmıyoruz “çünkü önce millet diyemeyenlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamaları mümkün olamaz. Allah’ın huzurunda ondan razı olduğumuzu ilan ediyoruz. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten razıyız Allah da mavi gözlü bozkurtumuzdan ve tüm istiklal gazilerimizden razı olsun” dedi.

ELLERİNDE ŞEHİTLERİMİZİN KANI VAR

Karşılarında bütün değerleri ayaklar altına almış kirli bir zihniyet olduğunu kaydeden Akşener, “Her tür çirkinliği yapacaklar ama biz yolumuza devam edeceğiz. Nitekim biliyorsunuz geçtiğimiz cuma AK Parti’nin planlı bir provokasyonu sonucunda talihsiz bir olay yaşadık. Evet Lütfü Bey bir hata yaptı, karşısındaki kadın olan genel başkanına ağza alınmayacak hakaretleri etmiş, ahlaksız bir adam da olsa koruma içgüdülerine sinirlerine hakim olması gerekirdi. Elbette bu hatayı mazur görecek değiliz. Ellerinde şehitlerimizin kanı olan teröristleri devletin televizyonuna çıkarıp konuşturanlar bize şehitlerimiz üzerinden ahkam kesemez. Onlar hatalarında boğulup tıpış tıpış giderken biz hatalarımızdan aldığımız derslerle her geçen gün büyüyoruz” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.