DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20665340,96%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AKP’DE TEMAYÜL YOKLAMASI

AKP’DE TEMAYÜL YOKLAMASI

ABONE OL
Kasım 26, 2023 16:32
AKP’DE TEMAYÜL YOKLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş: “31 Mart seçimlerinde sandıkları AK Parti oylarıyla doldurup patlatacağız”
KAYSERİ (1HA)- AK Parti Kayseri İl Başkanlığı temayül yoklamasına gitti. Temayül kapsamında konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, “Hakikaten bizlere yakışır bir temayül yoklaması, genel merkezimizden aday adaylarından kimler çıkarsa çıksın, 31 Mart seçimlerinde sandıkları AK Parti oylarıyla doldurarak patlatacağımızı ifade ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak, bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı yerel seçim kapsamında temayüle gitti. Kadir Has Kongre Merkezinde yapılan temayül yoklaması saat 16.00’da sona erecek.
AK Parti’nin 22 yıllık siyasi hayatı boyunca her yıl yaptığı temayül yoklamasının teşkilat mensuplarının kanaatlerinin önemsendiği göstergesi olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, “Aday belirlenmesinde temayülün yüzde 30’luk bir etkisi var, anketler araştırmaları yüzde 40 etkisi ve genel merkezin de bu iki etkenin ardından değerlendirme ve tercih etme süreci var. Buradaki bütün belediye başkanlarımızın, aday adaylarının kol kola bulunmaları, beraber fotoğraf kareleri vermeleri beni ziyadesiyle mutlu etti. Hakikaten bizlere yakışır bir temayül yoklaması, genel merkezimizden aday adaylarından kimler çıkarsa çıksın, 31 Mart seçimlerinde sandıkları AK Parti oylarıyla doldurarak patlatacağımızı ifade ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak, bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.