DOLAR 32,3948 -0.32%
EURO 34,7940 -0.13%
ALTIN 2.408,65-0,57
BITCOIN 1857840-4,39%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AKAR, KAYSERİ DE KONUŞTU

AKAR, KAYSERİ DE KONUŞTU

KAYSERİ (1HA) – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak ve toplu açılış töreni gerçekleştirmek üzere Kayseri’ye geldi. Tören öncesi konuşma gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tüm dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen hız kesmeden yatırımlara devam edilmesiyle önemli kazanımlar elde edilmiştir. Kayseri’yi Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehri olmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:19
AKAR, KAYSERİ DE KONUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak ve toplu açılış töreni gerçekleştirmek üzere, Kayseri’ye geldi. Tören öncesi konuşma gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’nin hızlı büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu ifade etti. Bakan Akar, “Kayseri’mizi bir adım daha öteye taşıyacak olan önemli projelerin yapılacağı şehrimizde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Açılışı yapılacak olan yatırımların ülkemize ve Kayseri’mize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tüm dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen hız kesmeden yatırımlara devam edilmesiyle önemli kazanımlar elde edilmiştir. Kayseri’yi Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehri olmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu kritik dönemde Türkiye sayın Cumhurbaşkanımızın varlığıyla etkilerini ortaya koymuştur” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.