DOLAR 32,3894 -0.11%
EURO 34,6086 -0.59%
ALTIN 2.386,17-1,99
BITCOIN 1943061-4,70%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Timuçin, görevinden affını istedi

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Timuçin, görevinden affını istedi

ABONE OL
Aralık 2, 2023 09:51
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Timuçin, görevinden affını istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilhisar’da 3. Etap 236 adet TOKİ konutlarının ihalesinin yapılmasının ardından ihaleyi alan firma ile TOKİ Başkanlığı arasında sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, ‘’Öncelikle ilçemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini geçtiğimiz yıl açıklamıştı ve bu projeden ilçemize de yer ayrılmıştı. Konut ihtiyacı olan ilçemizde TOKİ konutlarıyla rahatlayacağı kanaatindeyim’’ dedi.
Yeşilhisar’da yapılacak olan 3. Etap 236 adet TOKİ konutlarının ihalesi 31 Ekim 2023’te yapılmıştı. İhaleyi alan firma ile TOKİ Başkanlığı arasında sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “Öncelikle ilçemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini geçtiğimiz yıl açıklamıştı ve bu projeden ilçemize de yer ayrılmıştı. Konut ihtiyacı olan ilçemizde TOKİ konutlarıyla rahatlayacağı kanaatindeyim. 1 ve 2. Etap TOKİ konutlarımız önceki yıllarda yapılmış ve toplamı 238 konuttu, 3. Etap TOKİ’mizde 236 adet konut olarak yer alıyor. Toplamda ilçemizdeki TOKİ konutlarının sayısı 474 olarak güncellenecektir. En kısa sürede inşallah konutlarımızın temellerinin atılacağı müjdesini hemşerilerim ile paylaşmak istiyorum. Kurada çıkan vatandaşlarımıza hayırlı olsun, sağlık sıhhat içerisinde evlerinde oturmayı Rabbim nasip eylesin. Devletimiz var gücüyle Milletine hizmetkar olmaya, her ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. İlçemize bu projenin kazandırılmasında öncelikle uygun görüş veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, siyasi büyüklerimize, TOKİ Başkanlığı’na ve personellerine teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.