DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057810-0,95%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
5 şiddetinde deprem oldu!

5 şiddetinde deprem oldu!

Kandilli tarafından açıklanan verilere göre son depremlere bir yenisi daha eklendi. Akşam saatlerinden itibaren Manisa'da meydana gelen en şiddetli deprem oldu. Kandilli tarafından açıklanan verilerde Merkez üssü Manisa Akhisar olduğu belirtilirken depremin İzmir'den de hissedildiği bildirildi. Manisa'da son dakika meydana gelen deprem sonrasında son depremler araştırılmaya başlandı. Türkiye'de son dakika meydana gelen son depremler haberimizin detayında...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:04
5 şiddetinde deprem oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de son zamanlarda peş peşe depremler olmaya devam ediyor.

KANDİLLİ 5 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDUĞUNU DUYURDU

Son dakika Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından açıklanan verilere göre akşam saatlerinden itibaren en şiddetli deprem oldu.

 

Kandilli tarafından açıklanan verilere göre son dakika 5 şiddetinde Manisa Akhisar'da deprem meydana geldi.

TÜRKİYE'DE MEYDANA GELEN SON DAKİKA SON DEPREMLER AÇIKLANDI

Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlar merakla son depremleri araştırmaya başladı. Türkiye'de meydana gelen son dakika son depremler şöyle:

 

 

kamupersoneli.net

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.