DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20435016,07%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
3 ASKER ŞEHİT OLDU

3 ASKER ŞEHİT OLDU

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yapılan roketatar saldırısında Sözleşmeli erler Doğukan Korkmaz ,Fırat Canlı ve Yunus Kalkan Şehit oldu, 3 Askerimiz yaralandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:36
3 ASKER ŞEHİT OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Sözleşmeli Er Yunus Kalkan'ın şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

Afşin’li Piyade Sözleşmeli Er Fırat Canlı Şehit Oldu!

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen Pençe-Kilit operasyonunda Afşin’e şehit ateşi düştü.

Afşin’de Piyade Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın şehit olduğu öğrenildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki roketli saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın şehadet haberi Afşin’deki ailesine verildi.

Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz ve İlçe Müftüsü Hayrullah Balta, Küçüktatlar Mahallesi’nde yaşayan şehidin babası Emin ve Zahide Canlı’yı ziyaret ederek, oğullarının şehadet haberini verdi.

Gözyaşlarına boğulan acılı aileyi yetkililer teskin etmeye çalıştı. Acı haberi duyan yakınları ve komşuları da Türk bayrağı asılı olan eve akın ederek taziye dileklerinde bulundu.

Bekar olan şehidin 3 kardeşinin olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin Küçüktatlar Mahallesinde defnedilecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.