DOLAR 32,3664 -0.37%
EURO 34,7942 -0.12%
ALTIN 2.401,61-0,85
BITCOIN 1870279-0,40%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

24 Kasım öğretmenler günü mesajı

Başkan Dr. Parlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı ÖĞRETMENLER DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR CHP Hatay İl Başkanı Dr.Hasan Ramiz Parlar, Atatürk'ün çizdiği hedefte, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmada öğretmenlerin hayati öneme sahip olduğuna işaret ederek, "Öğretmenler demokrasinin güvencesidir" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Eğitim ve öğretimin temelinin öğretmen olduğuna vurgu yapan Başkan Parlar, “Öğretmenlerimiz, düşük maaşa ve kabul edilemez çalışma koşullarına mahkum ediliyor. Yüz binlerce genç öğretmen göreve atanmıyor. Ücretli öğretmenler yoksulluk sınırında çalıştırılıyor. Atatürk’ün çizdiği hedefte, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamızda hayati öneme sahip olan öğretmenlerimizin hak ettiği değeri görmesi için sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Öğretmenler demokrasinin güvencesidir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; ücretli ve sözleşmeli öğretmenlik uygulamasına son verecek, tüm öğretmenlerin kadrolu atanmasını sağlayacağız. Öğretmenliği Cumhuriyetimizin ilk yıllarında olduğu gibi en saygın mesleklerden biri haline getireceğiz” dedi.
24 Kasımların coşku ile kutlanacağı günler temenni eden Başkan Parlar, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlıkçı, çağdaş, laik ve bilimsel eğitim anlayışını benimseyen ve bu anlayışla yeni nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Mutluluk ve sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.