DOLAR 32,4817 0.12%
EURO 34,8114 -0.07%
ALTIN 2.428,57-0,26
BITCOIN 20622791,50%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

ABONE OL
Kasım 24, 2023 15:29
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi koordinatörlüğüyle 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı düzenlendi.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi koordinatörlüğüyle 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı düzenlendi. Programa; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Haldun Taşan, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, il müdürleri, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Öğretmenliğin zorlu bir meslek olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, bugünlere başarılı bir şekilde ulaşıldığını ve bundan sonraki süreçte de eğitim seviyesinin daha da yükseleceğine inançlarının tam olduğunu belirterek Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Öğretmenlerin ülkenin birlik ve beraberliğini sağlayan kahramanlar olduğunu vurgulayan Vali Gökmen Çiçek, “Öğretmenlerimiz, gelecek nesilleri yetiştiren kahramanlarıdır. Öğretmenlerimiz olduğu müddetçe ülkemiz hür ve bağımsız olarak yaşayacaktır” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da terör sebebiyle şehit edilen 200’ün üzerindeki öğretmeni Öğretmenler Günü’nün 100’üncü yılında yad etti.
Bireyin yetiştirilmesindeki en önemli kişilerin öğretmenler olduğunu söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başta ‘Baş Öğretmen’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bütün öğretmenleri anarak şehit edilen bütün öğretmenleri yâd etti.
Öğretmenliğin insanlığa dokunabilen ve insanlığın kaderini değiştirebilen kutsal bir meslek olduğuna dikkat çeken İl Millî Eğitim Müdürü Bahamettin Karaköse, “İyi nesiller, iyi öğretmenlerle yetiştirilir. Öğretmenlik gerçekten de çok önemli ve kutsal bir meslek. İnsanlığı değiştirebilenler öğretmenlerdir; öğretmenlerimizi sadece Öğretmenler Günü’nde değil, her gün anmalıyız ve anlamalıyız. Eğitim süreci yalnızca öğretmenlere yüklenmemeli, eğitim sürecinde öğretmenlerimize destek olmalıyız” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.