DOLAR 32,3889 -0.29%
EURO 34,8154 -0.01%
ALTIN 2.403,84-0,76
BITCOIN %
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

2020 YILI BÖYLE GEÇTİ

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla kumaş ve diğer hammadde alımının belediye tarafından üstlenildiği maskeler Gerteks firmasının gönüllü işçileri tarafından ücret almadan üretildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1- Başarılı çalışmalarını aralıksız sürdüren ve her zaman takdir toplayan Gerede Belediye’si 2020 yılında da çözüme kavuşturduğu ve tamamladığı projelerle ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. KALDIRIMLARA KAR TEMİZLEME MAKİNELERİ ALINDI Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye, aldığı kaldırım küreme aracını da araç filosuna ekledi. Başarılı bir karla mücadele sezonu geçirmek için gerekli tedbirleri alan Gerede Belediyesi, ihtiyaç duyulan iş makinelerini de almaya devam ediyor. Gerede Belediyesi vatandaşın kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için, kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için belediye bünyesine kazandırılan 2 adet mini kar küreme aracı kullanılıyor. Yaya yolunda biriken karların temizliği için alınan yeni kar küreme araçları, öncelikli olarak çarşı merkezindeki kaldırımlar, okul ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerin temizliğinde kullanılmaya başlandı. Devam eden kar yağışına karşı ekipler kaldırımlarda biriken karları kar küreme araçları ile temizliyor. Mini kar küreme araçları kaldırımların temizliğinde ekiplere zaman kazandırıyor, böylelikle kar temizleme işlemleri daha çabuk bir şekilde tamamlanıyor. GEREDE KORONAVİRÜS SINAVINI BAŞARI İLE GEÇTİ Çin’den dünyaya yayılan koronavirüsün 10 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemizde de görülmesi ile birlikte devletin aldığı tüm tedbirleri zamanında uygulayan Gerede Belediyesi bu zor günlerde vatandaşının yanında olmaya devam ediyor. Genelge kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda olanlara maddi yardımdan, ihtiyaç sahiplerine gıda ve sıcak aş ikramına, dezenfekte çalışmalarından maske dağıtımına, Vefa Sosyal Destek Gurubu ile birlikte yapılan tüm çalışmalara kadar sosyal belediyeciliğin zirvesine çıktı. Gerede Belediyesi’nin koronavirüs sınavı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.