DOLAR 32,3615 -0.38%
EURO 34,7130 -0.29%
ALTIN 2.391,87-1,26
BITCOIN 18830640,67%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
2 polis şehit oldu

2 polis şehit oldu

SON DAKİKA❗️ ACI ÜSTÜNE ACI: 9 ŞEHİT VAN VE SİİRTTEN KAHREDEN ŞEHİT HABERLERİ Van’dan kalkan 2’si pilot 7 emniyet personelini taşıyan insanlı keşif uçağının Gevaş civarında gözden kaybolduğu, uçağın Artos dağına çarparak kırıma uğradığı ve 7 polisimizin şehit olduğu, Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde yürütülen terör operasyonları sırasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ise 2 Özel Harekat Polisimizin şehit olduğu duyuruldu. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kahraman silah arkadaşlarına, büyük milletimize ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileriz. Ruhları şad olsun. ???? VATAN SAĞOLSUN ????

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:40
2 polis şehit oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SON DAKİKA❗️
ACI ÜSTÜNE ACI: 9 ŞEHİT#Siirt Pervari ilçesi Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu 2'si ağır olan polisi'miz kaldırıldığı hastanede şehit oldu 2, polisimizin tedavisi devam ediyor.
VAN VE SİİRTTEN KAHREDEN ŞEHİT HABERLERİ

Van’dan kalkan 2’si pilot 7 emniyet personelini taşıyan insanlı keşif uçağının Gevaş civarında gözden kaybolduğu, uçağın Artos dağına çarparak kırıma uğradığı ve 7 polisimizin şehit olduğu, Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde yürütülen terör operasyonları sırasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ise 2 Özel Harekat Polisimizin şehit olduğu duyuruldu.
Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kahraman silah arkadaşlarına, büyük milletimize ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileriz. 
Ruhları şad olsun. 
???? VATAN SAĞOLSUN ????

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.