DOLAR 32,1962 0.04%
EURO 35,0187 0%
ALTIN 2.498,01-0,48
BITCOIN 22971816,97%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek hakkında flaş soruşturma!

AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek hakkında flaş soruşturma!

Kastamonu’nun Azdavay İlçesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek hakkında, 16 ayrı iddiayla ilgili inceleme başlatıldı. AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek hakkında 16 ayrı suçlama yapıldı ama İçişleri Bakanlığı bu iddialar arasında sadece 3’üne izin verdi.. İşte o açılan soruşturma konuları ve Civelek hakkında söylenen o korkunç iddialar…

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:39
AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek hakkında flaş soruşturma!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek hakkında söylenen iddialar yok artık dedirtti. Kastamonu’nun Azdavay İlçesi’nin Belediye Başkanı olan Nuri Civelek hakkında 16 ayrı suç isnat edildi ama İçişleri Bakanlığı, Civelek hakkında ki iddialardan sadece 3’ünün incelenmesine izin verdi.

Azdavay İlçesi Belediye Başkanı hakkında yapılan inceleme konuları şöyle;

SUÇLAMALARA DOĞRUYSA DURUM ÇOK VAHİM

Motokros yarışı için yapılan harcamalara oğlunun düğün masraflarını da ekleyip belediyeyi zarara uğratma, “Ev yapmak isteyen kişiye yanlış bilgi verip elindeki araziyi ucuza kapatmak ve aynı araziye kendisine ait ev yaptırmak” gibi iddialar da bulunuyordu. Ancak bu iddialar için yapılan inceleme sonucu, Bakanlık soruşturma izni vermedi. Civelek hakkında soruşturma izni verilen iddialar şöyle:

OSMAN NURİ CİVELEK

Belediyeye ait arsanın ihalesinde, Emlak Vergisi Kanunu'na ve Devlet İhale Kanunu'na aykırı davranarak 1 milyon 49 bin zarara yol açılması.

Sözleşmeli Personel E.P.K.'ya baskı yaparak, bu personelin maaşından her ay 400 TL kesip, Belediye şirket işçisi M.T.'nin hesabına havale ettirmek ve ödeme yapmayı reddeden sözleşmeli personeli işten atmak.

Azdavay Sanayi Sitesi için çıkılan ihale, en düşük teklifi veren firmada kalmasına rağmen soyut bir sebeple ihaleyi iptal etmek ve ihaleyi başka firmaya vererek kamuyu zarara uğratmak.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.