DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
2 köpek kurtarıldı

2 köpek kurtarıldı

Kars İli Sarıkamış İlçemizde Karakurt Barajının su tutmaya başlaması ile birlikte baraj suyunun altında kalan evin çatısında mahsur kalan iki köpek Karakurt Jandarma Komutanlığı, Kars AFAD ve Erzurum AFAD ekiplerince Erzurumdan getirilen Bot yardımı ile mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:44
2 köpek kurtarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars İli   Sarıkamış İlçemizde Karakurt Barajının su tutmaya başlaması ile birlikte baraj suyunun altında kalan evin çatısında mahsur kalan iki köpeğimiz; Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Veteriner Hekimimiz Çağdaş KURT’un hazır bulunduğu bölgede, Karakurt Jandarma Komutanlığı, Kars AFAD ve Erzurum AFAD ekiplerince Erzurumdan getirilen Bot yardımı ile mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı. Doğa  Koruma ve Milli Parklar Veteriner Hekimimiz Çağdaş KURT tarafından tedavileri yapılan ve sağlık durumları iyi olan iki köpeğimiz Karakurt Jandarma Komutanlığımızca muhafaza altına alındı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.