DOLAR 32,2662 0%
EURO 34,7980 -0.13%
ALTIN 2.455,730,97
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

18 Mart’ta Anlamlı Madalya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle eş zamanlı olarak Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni düzenlendi. Madalyalar 3 şehit ailesine ve 10 gaziye Kayseri Valisi Şehmus Günaydın tarafından verildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Törende şehit ailelerine ve gazilere Her daim sizlerin yanında olmak boynumuzun borcudur diyen Vali Günaydın, “Devletimiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız için canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Sizler devletimize, milletimize, bizlere emanetsiniz. Her daim sizlerin yanında olmak boynumuzun borcudur. Ben ve çalışma arkadaşlarım her zaman sizlerin emrindeyiz. Biliyoruz ki bu cennet vatanın üzerinde hesabı olanlar bitmeyecektir. Bize miras bırakılan Çanakkale ruhunun verdiği güçle her zaman hazır olacağız, kararlı olacağız ve bu saldırılara da gerekli cevabı vereceğiz. Bunun için çok çalışacağız ve birbirimizi seveceğiz, kenetleneceğiz. En büyük özelliklerimizden birisi birlik ve beraberliğimizdir. Biz bir ve beraber olduktan sonra inşallah ecdadımıza ve şehitlerimize verdiğimiz sözün gereğini yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın konuşmasının ardından madalyaları takdim etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.