DOLAR 32,3413 -0.06%
EURO 34,8479 0.14%
ALTIN 2.382,36-0,58
BITCOIN %
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

10 KASIM MESAJLARI

Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir İlçe Başkanı Av. Salih Akça ,10 Kasım Atatürk'ü anma günü münasebeti ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seneler geçip asırlar birbirini kovalasa da milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimizi, kurucu kahramanları, kurtuluşumuzun mümtaz neferlerini rahmet, minnet, şükran hislerim ile anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ebediyete irtihalinin 82.yıl dönümünde Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Milli eserlerinin, kutlu mirasının sonsuza kadar yaşatılacağını, bu konuda en büyük güvencenin Türk milleti olduğuna içtenlikle inanıyorum. Bizzat demişti ki: “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir.” Türk ve Türkiye sevdalıları çok şükür bu sadakattedir. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ve ilanihaye payidar kalacaktır. Ne mutlu Türküm diyene.”dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir İlçe Başkanı Av. Salih Akça ,10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebeti ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seneler geçip asırlar birbirini kovalasa da milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimizi, kurucu kahramanları, kurtuluşumuzun mümtaz neferlerini rahmet, minnet, şükran hislerim ile anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ebediyete irtihalinin 82.yıl dönümünde Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Milli eserlerinin, kutlu mirasının sonsuza kadar yaşatılacağını, bu konuda en büyük güvencenin Türk milleti olduğuna içtenlikle inanıyorum. Bizzat demişti ki: “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir.” Türk ve Türkiye sevdalıları çok şükür bu sadakattedir. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ve ilanihaye payidar kalacaktır. Ne mutlu Türküm diyene.”dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.