DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056300-1,02%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ZEYTİNLİ MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

-KORONAVİRÜSE KARŞI ETKİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR Şehitkamil Belediyesi, Koronavirüs salgınının sayılmasını engelleyecek tedbir çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesine bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, son olarak Zeytinli Mahallesi’nde kapsamlı dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YAPILAN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

 

Yapılan dezenfekte çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Zeytinli Mahalle Muhtarı Şerafettin Kaplan, “Koronavirüs nedeniyle Şehitkamil Belediyemiz, belirli aralıklarla mahallemizde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Şu an ekipler, 53 Nolu cadde üzerinde yoğun bir dezenfekte çalışmaları yürütüyor. Öncelikle cadde ve sokaklarımız, yıkama araçlarıyla tazyikli su sıkılarak yıkandı. Daha sonra süpürge aracı yolları baştan aşağı temizledi. Şu an kaldırımlar yıkanıyor. Bunun yanı sıra ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı. Çöp konteynırları yıkanıp ve ilaçlanıp dezenfekte edildi. Yapılan çalışmalarından memnunuz. Ben, mahallemize yapılan bu dezenfekte çalışmalarından dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.