DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20695210,84%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Zabıta Ekiplerinden Fırınlara Ramazan Denetimi

Zabıta Ekiplerinden Fırınlara Ramazan Denetimi

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla şehir merkezindeki tüm fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:33
Zabıta Ekiplerinden Fırınlara Ramazan Denetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirlerinden dolayı sık sık incelemelerde bulunduğu fırın ve matadorlarda bu kez Ramazan ayı dolayısıyla denetim gerçekleştirdi.

Şehir merkezinde bulunan tüm fırın ve matadorlarda gerçekleştirilecek olan denetimler çerçevesinde hijyen, ruhsat ve gramaj incelemesi yapan ekipler, ayrıca çalışanlar ve işyerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarını da kontrol ediyor.

Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren yetkililer, Adıyaman Belediyesi olarak halkın sağlığını ciddi şekilde önemsediklerini dile getirerek, “Bunun için koronavirüs tedbirleri kapsamında sık sık denetlediğimiz fırınları bu kez Ramazan ayı dolayısıyla bir kez daha denetliyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketebilmesi için de denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceği. Yaptığımız denetimlerde hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurullara uymayan fırınlara gerekli uyarılarda ve işlemde bulunduk” şeklinde konuştu.

Denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise emeği geçenlere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.