DOLAR 32,5096 0.21%
EURO 34,9558 0.35%
ALTIN 2.433,79-0,19
BITCOIN 2047988-1,01%
Kayseri
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“YUNUS EMRE” SAHNELENDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda, en önemli tasavvuf ve halk şairlerinden olan Yunus Emre’yi anlatan tiyatro oyununu izledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tiyatro ekibi tarafından hazırlanan “Yunus Emre” adlı oyun, Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak sahnelendi. Tiyatro oyununu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü ve tiyatroseverler izledi.

Anadolu’yu Türk-İslam kültürleriyle bütünleştiren oldukça önemli isimlerden biri olan Yunus Emre’nin anlatıldığı tiyatroyu ilgiyle izleyen Başkan Büyükkılıç, tiyatro sonunda sahneye çıkarak, ekibi tebrik etti.

Burada konuşan Büyükkılıç, korona virüse karşı toplumsal bağışıklığın kazanılması amacıyla aşı çağrısı yaparak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında kıymetli eşleri dâhil olmak üzere tüm kardeşlerimize, tüm insanlığa ‘geçmiş olsun’ diyelim. Hepimiz dikkat edeceğiz, bir doktor yaklaşımı ile konuşuyorum, tedbir alacağız, ‘takdir Allah’ın’ diyeceğiz, en önemlisi aşılarımızı ihmal etmeyeceğiz. Kazanımlarımızı kaybetmememizin yolu aşılarımızı yaptırmaktan geçer” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.