DOLAR 32,3619 -0.38%
EURO 34,6955 -0.34%
ALTIN 2.393,57-1,19
BITCOIN 18854531,06%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

YUKARI TEKKE CEMAATİNE KAVUŞTU

Gerede Kabiller Mahallesinde bulunan halk arasında da Yukarı Tekke Camii olarak da bilinen tarihi Cami geçtiğimiz günlerde ibadete açılmıştı. Türbesiyle, camisiyle ve tarihi yapısıyla yıllardır ayakta duran Yukarı Tekke Camisinde ve çevresinde; Tarihi dokusuna dokunulmadan yıpranmış, zarar görmüş bölümlerinin tadilatı yapılarak çalışmalar geçtiğimiz günlerde tamamlanarak ibadete açıldı. Restorasyon ve çevre düzenlenmesi yapılan ve geçtiğimiz haftalarda Cuma namazı ile tekrar ibadete açılan Yukarı Tekke Camisi, cemaat tarafından çok beğenildi. Tekrar camiye kavuşan cemaat özlem giderdiklerini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YUKARI TEKKE CEMAATİNE KAVUŞTU
Gerede Kabiller Mahallesinde bulunan halk arasında da Yukarı Tekke Camii olarak da bilinen tarihi Cami geçtiğimiz günlerde ibadete açılmıştı.
Türbesiyle, camisiyle ve tarihi yapısıyla yıllardır ayakta duran Yukarı Tekke Camisinde ve çevresinde; Tarihi dokusuna dokunulmadan yıpranmış, zarar görmüş bölümlerinin tadilatı yapılarak çalışmalar geçtiğimiz günlerde tamamlanarak ibadete açıldı.
Restorasyon ve çevre düzenlenmesi yapılan ve geçtiğimiz haftalarda Cuma namazı ile tekrar ibadete açılan Yukarı Tekke Camisi, cemaat tarafından çok beğenildi. Tekrar camiye kavuşan cemaat özlem giderdiklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.