DOLAR 32,1342 -0.13%
EURO 35,1668 0.02%
ALTIN 2.471,560,16
BITCOIN 21363405,77%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YRP Basın Mensuplarıyla Buluştu

YRP Basın Mensuplarıyla Buluştu

ABONE OL
Ekim 16, 2023 17:50
YRP Basın Mensuplarıyla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç ve yönetimi, basın mensuplarıyla tanıştı. Turaç, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Kayseri’ye geleceğini duyurdu ve kentin hizmetine hazır olduklarını belirtti. Partinin Kayseri’deki potansiyeli ve ilgi gördüğüne dikkat çeken Turaç, yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkaracaklarını ve yaklaşık 1000 yeni üyenin katıldığını söyledi.
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Abdullah Turaç ve yönetimi, basın mensuplarıyla tanıştı.

Turaç, Sümer Amatör Kulüpler Tesisleri’ndeki programda, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın 23 Ekim’de “Anadolu Buluşmaları” kapsamında Kayseri’ye geleceğini söyledi.

Kayseri’de 16 ilçenin 14’üne atama yapıldığını belirten Turaç, kente hizmet etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yerel seçimlerde tüm ilçelerde kendi adaylarını çıkacaklarını ve partilerine bir ay içerisinde yaklaşık 1000 yeni üyenin katıldığını ifade eden Turaç, şöyle konuştu:

“Bu yeni oluşumdan sonra Kayseri’de ciddi bir potansiyel olduğunu gördük. Şu anda bütün ilçelerde ilgi var. Halkımız bize tevazu gösteriyor. Bu da demektir ki herkes milli görüşü beklemektedir. Halkın milli görüşe aç olduğunu bir kez daha gördük. Biz de doğru adaylarla çıkacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu doğrultuda hareket ediyoruz. Kadromuz, ilçelerimiz ve yönetimimiz hazır.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.